Lijst van producten op merk X-treme Smile®

X-treme Smile® tanden bleken voor de professionele tandenbleker salon. De kennis uit de tandheelkunde gecombineerd met de wetenschap resulteert in de beste producten in Nederland.

X-treme Smile® tanden bleken voor de professionele tandenbleker salon. De kennis uit de tandheelkunde gecombineerd met de wetenschap resulteert in de beste producten in Nederland. Sinds 2010 bestaat dit mooie merk in Nederland. Dit merk is de enige in de Benelux met een tandheelkundige achtergrond, daarom is deze partij de allerbeste keuze.

Tandkristallen Poster A4

Normale prijs € 1,85Prijs € 1,11
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 200 In voorraad

Poster om je tandkristallen mee te promoten. Prachtig, kleurrijk en trekt direct de aandacht. Stop hem in een mooi lijstje en zet hem op de balie.

Vitamine E sticks staafjes 10st.

Normale prijs € 2,00Prijs € 1,20
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 18 In voorraad

Vitamine E sticks voor het vochtig maken van de lippen. Dit wordt aangebracht voordat u de mondspreider inbrengt. 

X-treme Smile® Tafelstandaard

Normale prijs € 2,95Prijs € 1,48
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 93 In voorraad

De X-treme Smile® Tafelstandaard past in iedere wachtkamer en op iedere koffietafel. De X-treme Smile® Tafelstandaard geeft uitleg over de behandeling en het product. Maak uw klant nieuwsgierig en overtuig ze.

Houtskool Poetspoeder

Normale prijs € 5,95Prijs € 1,49
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 72 In voorraad

Houtskool tandenpoetsmiddel. De rage en hit van afgelopen jaar. Uw tanden zwart poetsen met houtskool poeder. 100% natuurlijk.

X-treme Smile® Voorbehandelspray Activator

Normale prijs € 3,20Prijs € 1,92
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 2475 In voorraad

X-treme Smile® Voorbehandeling Spray kunt u aanbrengen voordat u begint met het bleken van het gebit. Gebruik van onze voorbehandelspray voor elke sessie of ronde, zorgt voor een beter eindresultaat. Inhoud 1,5ml per flesje.

X-treme Smile Kadobonnen 5st.

Normale prijs € 2,95Prijs € 2,07
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 190 In voorraad

Deze schitterende en compleet nieuwe kadobonnen zijn mmodern vormgegeven en luxueus voorzien van een hoogglans coating. Ook de binnenkant is bedrukt met een algemene tekst.

X-treme Smile® Nazorgformulier 25st.

Normale prijs € 4,95Prijs € 2,48
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 39 In voorraad

Compacte leaflet om aan de klant mee te geven na de behandeling. Alle do's en don'ts staan op dit nazorgformulier vermeld, zodat de klant na de behandeling weet waar hij aan toe is en waar deze rekening mee dient te houden. Tanden bleken. Tandenbleek nazorg

X-treme Smile® Aftercare leaflet 25st

Normale prijs € 4,95Prijs € 2,97
Offer ends in:
Beschikbaarheid: 177 In voorraad

Compact leaflet om aan de klant mee te geven na de behandeling. De richtlijnen voor de do's en don'ts staan hier op vermeld, zodat de klant weet waar hij/zij na de behandeling aan toe is en waar deze rekening mee dient te houden.

Product toegevoegd aan vergelijking