Intensive Tint Developer 3% Bekijk groter

Biosmetics Intensive Tint Developer 3%

2023564

Nieuw product

De Intensive Developer is een vriendelijke ontwikkelvloeistof voor de wimper- en wenkbrauwverf. Ook geschikt voor de gevoelige huid en voor hen met allergieën. Developer - Oxidant 3%, met deze ontwikkelaar kunt u sneller werken, ideaal voor het kleuren van de wenkbrauwen met de helft van de inwerktijd. U kunt de wenkbrauwverf verdunnen zodat u deze perfect kunt aanbrengen

Meer details

 

€ 5,95 Ex. btw

Intensive Tint Developer 3%

Developer - Oxidant 3%. De huidvriendelijke verfontwikkelaar is specifiek bedoeld voor het verven van de wimpers.

Developer Oxidant 3%, voor de wimpers

Developer - Oxidant 6%, met deze ontwikkelaar kunt u sneller werken, de ontwikkeling van de verf op de wenkbrauw haartjes is een stuk sneller dan met de 3% variant. Dit bespaart de helft in tijd en is het meest ideaal voor het kleuren van de wenkbrauwen. U kunt de wenkbrauwverf verdunnen met de developer oxidant 6% zodat u deze perfect kunt aanbrengen. De Intensive Developer is een vriendelijke ontwikkelvloeistof voor de wimper- en wenkbrauwverf. Ook geschikt voor de gevoelige huid en voor hen met allergieën.

Deze ontwikkelaar 6% is meest geschikt voor de wenkbrauwen, ons advies is om deze niet te gebruiken op de wimpers. 

Ontwikkel de kleur van je wimpers onder de best mogelijke omstandigheden en laat het zo optimaal tot z'n recht komen, met de gloednieuwe Creme Developer van Biosmetics!

Deze crème laat de kleuring van je wimpers optimaal ontwikkelen zodat je langer kunt genieten van heldere, volle kleuren. Bovendien vermindert het ook irritatie rondom je ogen dankzij de milde, verzorgende bestanddelen.

De belangrijkste kenmerken:

  • Speciaal voor optimale kleurontwikkeling voor wimperkleuring
  • Bij uitstek geschikt voor de zeer gevoelige huid
  • Zeer milde verzorging
  • Vermindert de irritatie en roodheid van je huid

Bescherm de kleur van je wimpers en geniet zo nóg langer. Met Biosmetics Intensive Creme Developer weet je zeker dat je de ideale omstandigheden voor gekleurde wimpers creëert! Bestel het vandaag nog online voordelig op Oxiwhite.nl!

Developer Oxidant 3%, inhoud

  • flesje met schroefdop
  • inhoud 80 ML 

 

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Paraffinum Liquidum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin, Triethanolamine, Phosphoric Acid, Potassium Phosohate, BHA, Citric Acid

30 andere producten in dezelfde categorie: