Pepty Fluid Renovete Serum / Ampullen Peptiden Bekijk groter

Peptyfluid Renovete Ampullen Peptiden

2020247

Nieuw product

Peptyfluid Face Renovete stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels en heeft een regeneratieve, antioxiderende en hydraterende werking. Hyaluronzuur in combinatie met liponzuur, collageen en ananas extract zorgen voor een sterk anti-rimpeleffect. Arginine en glycine helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

Meer details

59,95 € excl. BTW

Veilig online betalen
Veilig online betalen

Pepty Fluid Face Renovete

Peptiden zijn zowel werkstoffen als celboodschappers die processen in het lichaam kunnen aanzetten of richting kunnen geven of zelfs niet door kunnen laten gaan zoals bepaalde schadeprocessen bijvoorbeeld. Peptiden zijn bijvoorbeeld eiwitdeeltjes die de cel vertellen dat ze collageen moet aanmaken. Dat betekent dat het proces van eerst schade maken om de boodschap voor collageenproductie door te kunnen geven niet nodig is. Wil je echter oud weefsel opruimen en daar nieuw weefsel voor teruggeven, dan is de combinatie van stukmaken (microneedling, spicules)heel erg effectief, effectiever dan alleen stuk maken om op te ruimen en simpelweg de bouwstoffen voor collageen aan te voeren.

Pepty Fluid Face Renovete:

Peptyfluid Face Renovete stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels en heeft een regeneratieve, antioxiderende en hydraterende werking. Hyaluronzuur in combinatie met liponzuur, collageen en ananas extract zorgen voor een sterk anti-rimpeleffect. Arginine en glycine helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren. Kopertripeptide-1 is effectief tegen vrije radicalen en beschermt zo de huid tegen oxidatieve stress en fotoveroudering. Soja-eiwitten ondersteunen de celregeneratie, die de vorming van rimpels voorkomt en zorgt voor een gladdere en egalere huid.

Peptiden hebben het vermogen om de laag dode huidcellen binnen te dringen en, belangrijker nog, ze hebben regulerende eigenschappen, dat wil zeggen ze kunnen de vitale activiteit van levende cellen beïnvloeden. Met andere woorden, met behulp van peptidecomplexen is het mogelijk om de processen die plaatsvinden in de huid, inclusief veroudering, te beheersen.

Peptiden spelen een belangrijke rol in de fysiologische en biochemische basisfuncties en reguleren alle processen die in het lichaam plaatsvinden. Ze geven de cellen van het lichaam de opdracht om hun jonge toestand te "onthouden" en de algemene verjongingsprocessen te starten. Als gevolg daarvan produceert het lichaam opnieuw de optimale hoeveelheid noodzakelijke eiwitten, de functies van organen en weefsels worden hersteld zoals op een jongere leeftijd.

Wat zijn de functies van peptiden in de huid? - Stimuleert de vorming van collageen; - Verhoogt de elasticiteit van de huid; - Stimuleert celverjonging;
- Remt ontstekingen; - Bevordert de synthese van glycosaminoglycanen; - Bevordert het herstel van de microcirculatie van bloed; - Activeert superoxide dismutase (SOD); - Verhoogt de natuurlijke mechanismen van antioxidantbescherming; - Beheersing van melaninevorming30 andere producten in dezelfde categorie: