Marine Collagen Serum 50ml. Bekijk groter

Biorevitaliserend Marine Collagen Serum 50ml.

Nieuw product

Dit serum doet de huid er na elke applicatie gelijkmatiger, stralender (lichter) en elastischer uitzien.

Zeer geschikt voor een dunne en gerimpelde huid.

Meer details

 

€ 34,95 Ex. btw

Dit serum doet de huid er na elke applicatie gelijkmatiger, stralender (lichter) en elastischer uitzien.

Zeer geschikt voor een dunne en gerimpelde huid.

Marine collagen houdt in dat het collageen in het product dezelfde samenstelling heeft als dat van ons. Ook al kan collageen in een product niet direct jouw eigen collageen aanvullen: op het moment dat het lichaam dit marine collagen afbreekt kan het de bestanddelen waaruit het bestaat één op één gebruiken om nieuw eigen collageen af te maken. Juist omdat dit collageen dezelfde samenstelling heeft als het onze, krijgen de hersenen, op het moment wanneer het lichaam het afbreekt, het signaal dat er collageen afgebroken wordt en dat er nieuw collageen moet worden aangemaakt. 

Die bouwstenen heb je dan dus al voorradig in de huid, dus dat gaat goed.Maar in dit geval krijg je dus niet alleen de losse bouwstenen, maar tevens de prikkel om nieuw collageen aan te gaan maken

Dit is dus een soort sneeuwbal effect: geen directe aanvulling van het collageen (dat is namelijk niet mogelijk), maar een indirecte aanvulling. Dit wordt nooit uitgelegd dus dit gaat altijd volledig langs iedereen heen, nu niet: bij deze dus de uitleg waarom.

Het enige wat je erbij nodig hebt om  weer collageen te maken is vitamine C want dat maakt het lichaam niet zelf aan. Ananas extract bestaat voor maar liefst 79% uit vitamine C, dus dat zit goed , evenals dat het de huidskleur ietsje oplicht en stralender maakt.

Glycerine heeft een diep hydraterende functie op het stratum corneum en het vormt een duurzaam reservoir in de diepte van het stratum corneum door de snelheid van verdamping van het vocht in de huid te vertragen.Het speelt niet alleen een rol in de verbetering van droge huid , maar het heeft een reparerende actie op de barrière functie van de huid. Glycerine doet dit door de lipiden in het stratum corneum gesloten te houden, wat op zijn buert weer het vocht binnen houdt end e bacteriën en virussen buiten. Glycerine trekt ook heel goed in de huid, zelfs als het product van de huid wordt verwijdert, houdt glycerine de huid nog zeker twee weken gehydrateerd.

Specifiek geschikt voor electroporatie ( met de skin cool), micro needling, spicules en voor insluizen met de ultrasound bijvoorbeeld.

30 andere producten in dezelfde categorie: