Harspatroon Honing hars 100ml.

910001

Nieuw product

Harscassette Honinghars 100ml. De honinghars en wax van Byothea is van 100%Italiaanse kwaliteit. Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid

Meer details

 

€ 1,85 Ex. btw

€ 14,95 per 10 stuks

BODY WAX (HARS)

Het lichaam harsen of waxen doe je met wax producten voor professioneel ontharen in de praktijk. Byothea staat garant voor natuurlijke producten voor de professional waarmee jij de beste waxing resultaten haalt in jouw salon.

VOOR WIE IS DEZE WAX GESCHIKT?

Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid

Als professional heb je behoefte aan betrouwbare, constante topkwaliteit die jou en jouw klanten het beste resultaat levert.

Ontharings wax  of hars Honing op basis van bijenwas met antiseptische en hydraterende eigenschappen. Aanbevolen voor alle huidtypes.  

PRODUCTSPECIFICATIES

Huidtype: Alle huidtypes
Gebruik of toepassing: Hele lichaam
Inhoud: 100 ml.

30 andere producten in dezelfde categorie: