Byothea Pink Titanium Rosa Filmwax 1kg Discs

2020908

Nieuw product

Een elastische harde wax in discs welke geschikt is voor de gevoelige huid. 

Meer details

 

€ 12,95 Ex. btw

Body Wax (Hars) in discs 1000 g.

Het lichaam harsen of waxen doe je met wax producten voor professioneel ontharen in de praktijk. Byothea staat garant voor natuurlijke producten voor de professional waarmee jij de beste waxing resultaten haalt in jouw salon.

Voor welk haartype is deze wax geschikt?

Brazilian Hard Wax Special Pink

Brazilian Hard Wax "Special Pink" 1 kg met titaniumdioxide. Speciaal geschikt voor een zeer gevoelige huid. Bevat 15 procent bijenwas en is daardoor zeer elastisch. Breekt niet. Deze hars wordt verwijderd zonder gebruik te maken van ontharingsstrips. 

Dit harstype is speciaal geschikt voor het verwijderen van haar op gevoelige delen zoals gezicht, oksels, bikinilijn en een Brazilian of Boyzilian omdat de hars zich vooral op/om de haren hecht en niet aan de huid.

Als professional heb je behoefte aan betrouwbare, constante topkwaliteit die jou en jouw klanten het beste resultaat levert.

Ontharings wax Honing op basis van bijenwas met antiseptische en hydraterende eigenschappen. Aanbevolen voor alle huidtypes.  De ontharings wax dient gebruikt te worden in combinatie met de harsverwarmer.

Productspecificaties

Huidtype: Alle huidtypes
Gebruik of toepassing: Hele lichaam
Inhoud: 1000GR

30 andere producten in dezelfde categorie: