Biorevitaliserend Hyaluronzuur Serum 50ml. Bekijk groter

Biorevitaliserend Hyaluronzuur Serum 50ml.

Nieuw product

Een biorevitaliserend hyaluronzuur serum. Dit product is heel rijk in anti-aging ingredienten, het zorgt voor een snellere cel en huid regeneratie door hun vitale functies te herstellen. 

Meer details

€ 34,95 excl. BTW

Veilig online betalen
Veilig online betalen

Dit product is heel rijk in anti-aging ingredienten, het zorgt voor een snellere cel en huid regeneratie door hun vitale functies te herstellen. 

Het hyaluronzuur is een prachtige moisturiser doordat het 1000 x zijn gewicht aan vocht kan aantrekken.

Vitamine A zet aan tot reparatie en celvernieuwing

Vitamine E en  heeft een sterke anti oxidant werking en voorkomt schade aan de celwand. Dit is weer belangrijk voor een goede functie van de receptoren die alle signalen voor productie en de bouwstenen binnen moeten halen.

Vitamine C is een cruciaal element die de collageenproductie mogelijk moet maken. Het enige ingredient dat het lichaam niet zelf produceert. Vitamine C en E voorkomen elkaars oxidatie.

Panthenol is een afgeleide of vitamine B5, en het is een zeer effectieve humectant dat water in de cellen infuseert. Bij langdurig gebruik van Panthenol wordt de werking ook anti-inflammatoir. Een tekort aan vitamine B5 geeft dan ook huidproblemen.

Rode druif zaad extract is een bom aan anti oxidanten en heeft een versterkende werking op de collageenproductie en het helpt ook om vocht in de huid te houden.

Amino zuren als Histidine, Leucine, Isoleucine en Lysine helpen om de spierfunctie en de stevigheid onderliggend aan de huid in top conditie te houden. 

Deze serums zijn zowel los te gebruiken (ook thuis), maar zijn gemaakt en geschikt voor electroporatie, micro needling, fractional needling en insluizing met ultrasound bijvoorbeeld.

Als je een carboxy masker gebruikt doe je dat ervóór, omdat je dan de cellulaire energie in optimale capaciteit hebt gebracht: alles wat je daarna diep in de huid brengt gaat meer effect opleveren, vandaar.

Accessoires

26 andere producten in dezelfde categorie: