Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

CURSUS WIMPEREXTENSIONS 1BY1beauty opleiding permanent make-up tanden bleken

Jouw beauty groothandel en trainingscentrum in Friesland, biedt een perfecte cursus wimperextensions aan, waarbij je leert hoe je op professionele wijze wimper extensions plaatst. We gebruiken hierbij de one by one techniek. Dit is altijd de basis van waaruit gewerkt wordt. Wanneer men dit goed onder de knie heeft dan worden er vaak nieuwe technieken als Russian Volume bijgeleerd.linedivider.png

Waarom Oxiwhite kiezen voor de cursus wimperextensions?

In Friesland zijn niet zo veel trainingscentra om de cursus wimperextensions te volgen. Oxiwhite bestaat al ruim 10 jaar en heeft alle ervaring in handen. Door het volgen van onze cursus wimperextensions leer ook jij op een zeer goede manier met onze technieken en materialen te werken. We gebruiken het merk iLash, dat alleen maar topkwaliteit biedt.

De cursus wimperextension is zeer aantrekkelijk

Wimperverlenging bestaat zeker al 100 jaar, maar pas de laatste jaren zijn de technieken en materialen veel beter geworden. Daarnaast is het ook veel betaalbaarder geworden, waardoor niet alleen maar rijke of beroemde vrouwen voor wimperextensions kiezen. Ook de ‘gewone’ vrouw ontdekt steeds meer wat voor mooie uitstraling de wimperextensions bieden. Het is zeker een modetrend geworden, die naar onze verwachting zeker niet snel zal verdwijnen. Als vrouw mag je er wezen en mag je jezelf verwennen. Wimperextensions zijn ook praktisch, omdat je je veel minder op hoeft te maken. Je hoeft namelijk geen mascara meer te gebruiken, waardoor de tijd van doorlopen ogen voorbij is. Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om, voordat je de cursus wimperextensions gaat doen, zelf extensions door onze stylistes te laten plaatsen. Je ervaart dan hoe prettig het voelt en hoe aantrekkelijk je jezelf voelt. We weten zeker dat je geïnteresseerd zult raken om de cursus wimperextensions bij ons te volgen, zodat je vriendinnen, familie en andere mensen ook kunt helpen om er aantrekkelijker uit te zien. Bedenk wel dat het werken met wimperextensions zeer intensief is . Je moet als styliste erg nauwkeurig en geduldig kunnen werken. Vraag jezelf goed af of je dit op kunt brengen.

Uitstekende stylistes, met materialen van topkwaliteit

Bij Oxiwhite wordt de cursus wimperextensions aangeboden door zeer ervaren en professionele stylistes. Zij zijn bekend met het gebruiken van verschillende technieken, maar tijdems deze training gebruiken zij de one by one techniek, waarbij ze op iedere afzonderlijke wimper een haartje plaatsen. Na het afronden van de opleiding krijg je een officieel Oxiwhite certificaat, waarmee je direct aan de slag kunt. De cursus wimperextensions wordt in kleine groepjes aangeboden, zodat je tijdens de cursus wimperextensions alle aandacht krijgt. Daarnaast bieden wij, na het afronden van de opleiding, nazorg aan, waardoor je altijd informatie van ons kunt krijgen. Geregeld sturen we oud-cursisten informatie over nieuwe producten en ontwikkelingen. Er zijn maximaal 2 cursisten per training.

Wat wordt er tijdens de cursus wimperextensions behandeld?

De cursus wimperextensions start om 9.30 uur en eindigt circa 17.00 uur. Tussen de middag is er een lunch, die Oxiwhite voor je verzorgt. Aan het begin van de les krijg je een theorieboek en starterspakket. De cursus wordt in drie delen gesplitst. In het 1e deel van de cursus wimperextensions is er een theoretisch gedeelte. In het 2e gedeelte oefenen we op een zogenaamd ‘mannequin hoofd’. In het 3e deel van de cursus wimperextensions gaan we op een model, dat u zelf mee moet nemen, oefenen. 

 • Je krijgt het theorieboek dat we tijdens de cursus wimperextensions gebruiken.
 • We gaan uitvoerig in op de theorie, waarbij je leert hoe je aan de slag kunt gaan en waar je allemaal op moet letten als je met een klant werkt.
 • Je krijgt het startpakket, waarbij je informatie krijgt over de producten. We laten zien welke materialen er zijn en hoe je kunt bepalen welke er voor een klant geschikt zijn. We laten je verschillende soorten wimperextensions zien en voelen.
 • Je leert veilig werken en omgaan met de instrumenten
 • We bieden je in onze cursus wimperextensions hygiënevoorschriften aan, waarbij je informatie krijgt over de verzorging en het onderhoud van wimperextensions

Prijs en inhoud van het starterspakket dat je tijdens de cursus wimperextensions krijgt.

Je krijgt tijdens de cursus wimperextensions een starterspakket. Hiermee kun je gemiddeld 30 klanten van wimperextensions voorzien. In dit pakket zitten de volgende producten:

 • 2 x wimperextensions mix C en D krul 
 • 1 x Vetus pincet recht 
 • 1 x Vetus pincet krom 
 • 100 x micro brushes 
 • 1 x iLash primer 
 • 1 x luchtpompje 
 • 10x  wimperborsteltjes 
 • 1 x jadesteen
 • 1 x iLash gel remover 
 • 1 x iLash Medicus Wimperlijm
 • 1 x Chirurgische tape 
 • 2 x iLash Gel Oogpads

Jouw wimperstyliste certificaat

Aan het eind van de cursus wimperextensions bieden wij een officieel certificaat aan. Hiermee kun je direct klanten aannemen, waardoor je gelijk aan de slag kunt om andere mensen aantrekkelijker te maken. Doordat wij het belangrijk vinden een kwalitatief hoog niveau te behouden, hebben wij wel bepaalde normen. Hieraan dien je te voldoen om het certificaat na de cursus wimperextensions te ontvangen. Het kan echter gebeuren dat je na onze cursus niet helemaal voldoet aan de normen die gesteld worden. Dit is voor ons geen probleem, omdat wij je dan kosteloos een extra studiedag aanbieden. We hopen dat we je dan alsnog het certificaat ‘Beauty Label kunnen verstrekken.

Kosten van de opleiding wimperextensions en aanvraag

De totale cursus kost, inclusief theorieboek, starterskit en de lunch, € 499,- exclusief BTW

Voor meer informatie/reservering van een cursusdata kunt u contact opnemen via: