Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

CURSUS / OPLEIDING TANDEN BLEKEN

De behandeling is relatief eenvoudig en tegenwoordig compleet veilig, wanneer men een gedegen opleiding gevolgd heeft. Iedere schoonheidssalon, beautysalon, nagelstudio, tandartsassistente, mondhygiëniste of tandartspraktijk kan en mag met onze producten werken.

X-treme Smile® beschikt over jarenlange ervaring en deelt die graag met haar klanten om zo een goed onderlegde cursist deze branche te laten betreden. Met onze opleiding tanden bleken bent u gegarandeerd op de hoogte van alle ins- en outs die het tanden bleken met zich mee kan brengen en zult u volledig in staat zijn om zelf behandelingen op een veilige manier en vol zelfvertrouwen uit te kunnen voeren.

De enige opleider uit de tandheelkunde!

line divider.png

OVER DE OPLEIDING TANDEN BLEKEN:

De opleiding duurt bij ons 1 dag en is bedoeld voor schoonheidsspecialistes, mondhygiënisten, nagelstylisten en andere beauty professionals. Uiteraard krijgt u les van een professional uit de tandheelkunde, dus niet zomaar de eerste de beste. In Sneek laten wij maximaal 3 cursisten toe en in Breda slechts 2. Kleine groepjes vinden we belangrijk, zodat de informatie altijd goed bij u binnen komt. Ook als er per locatie maar 1 cursist is, gaat deze altijd door. Het hele jaar door kunt u een opleiding tanden bleken boeken. De opleiding bestaat uit een deel praktijk en een deel theorie. Aan de theorie besteden we veel aandacht, omdat dat juist het belangrijkste achter de behandeling is. Ieder gebit is anders en die verdient zijn eigen behandeling.

Om deel te nemen aan de opleiding is geen vooropleiding nodig. Een losse opleiding volgen is bij ons niet mogelijk, echter is de opleiding wel gratis bij ieder startpakket. Iedere 2e of 3e cursist kan deelnemen voor €175,- ex btw. Deze kosten zijn nodig om de kosten van de producten, certificaten, lunch, administratie en dergelijke te dekken. 

Indeling van de opleiding: Wet- en regelgeving | Intake proces | Anatomie | Werking van de bleekgel | Materiaal- en productkennis | Gebitsaandoeningen | Algehele Hygiëne | Behandelmethodieken | Nazorg & Instructies | Klantcontact | Marketing | Verkleuringen | Contra indicaties

We geven u vele tips & tricks die u voor uw eigen schoonheidssalon kunt gebruiken. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, online boekingssystemen, etc. 

linedivider.png

STARTPAKKETTEN VOOR TANDEN BLEKEN MET X-TREME SMILE®:

Voor elk budget hebben wij een startpakket. Om goed de verschillen uit te leggen is het verstandig om te begrijpen dat je net als bij verschillende auto's, ook bleeklampen hebt die in verschillende prijscategorieën vallen. Vergelijk maar eens een Mercedes met een Fiat. Het zijn allebei auto's, ze rijden beide, maar toch zijn ze niet te vergelijken. Zo is het met bleeklampen ook. Alle bleeklampen met een buigbare hals noemen we zwanenhalslampen. Deze lampen buigt u keer op keer in positie, het moge duidelijk zijn dat deze meer aan slijtage onderhevig zijn dan de massieve lampen en dat hier dus zowel een kwalitatief verschil als een verschil in prijs zal zitten. Naast deze verschillen zit er nog een verschil in de kracht van de lampen. Deze factor bepaalt hoe snel en hoe effectief u een behandeling uitvoert. Enerzijds willen we dus het beste van het beste leveren en aan de andere kant willen we ook voor de iets kleinere portemonnee bereikbaar zijn.

>>> BEKIJK ONZE STARTPAKKETTEN <<<

linedivider.png

DE VOORDELEN WANNEER U KIEST VOOR X-TREME SMILE®:

X-treme Smile® is de "oudste" aanbieder op het gebied van tanden bleken en de eerste die tanden bleken zonder peroxide naar Nederland bracht. Daarnaast onderscheid X-treme Smile® zich van andere bedrijven, doordat ze zelf uit de tandheelkunde komen. Op basis van onze kennis en kunde uit de tandheelkundige sector kunnen we natuurlijk ook een inhoudelijk goede opleiding geven en altijd de juiste ondersteuning aan u bieden, zodat u op uw beurt ook succesvol zult zijn met uw salon of praktijk. Uiteraard leveren wij alles uit voorraad.

linedivider.pngTRAINERS & LOCATIES NEDERLAND:

JITSKE

Jitske is onze trainster op de hoofdvestiging in Sneek. 

Wanneer u vragen heeft en belt of een Whatsapp 

bericht stuurt, dan zal zij u helpen. Op al uw vragen

heeft zij het juiste antwoord.

Trainingen zijn doorgaans op dinsdagen en donderdagen,

maar op verzoek kan hier van af geweken worden.

ELKE

Elke is onze trainster in Breda. 

Elke is tot op de dag van vandaag nog werkzaam in de

tandheelkunde. Zij heeft gestudeerd voor tandtechnieker

en werkt vandaag de dag nog op een dental depot.

Bij Elke kunt u op afspraak terecht.

linedivider.png

Het hebben van witte tanden is voor in de hedendaagse maatschappij iets dat de meeste mannen en vrouwen willen. Waar zwarte tanden in andere landen een modeverschijnsel is en een bepaalde status aanduid, is het hebben van een mooi wit gebit in onze Europese maatschappij een absolute must. Tanden bleken is al lang geen trend meer, maar iets dat hoort bij het dagelijks leven. Tanden bleken is inmiddels net als naar de kapper gaan of naar de schoonheidsspecialist.

Het cosmetisch bleken van tanden is laagdrempelig en veilig voor het gebit, omdat er geen peroxide meer gebruikt wordt. Hoewel de behandeling relatief eenvoudig is, is de kennis, oftewel de theorie die hier bij hoort breed. U hoeft geen tandarts of mondhygiëniste te zijn, om goed uitleg te kunnen geven over een bleekbehandeling. Echter een goede opleiding is wel belangrijk. Zeker als u een gerespecteerde praktijk of salon heeft. Uw klanten moeten immers kunnen vertrouwen op uw kennis en kunde én op de kwaliteit van de bleekgels en bleekkits die u gebruikt. Onze reputatie is goed en die houden we dan ook graag zo, daarom werken wij met X-treme Smile.

X-treme Smile is als merk begonnen toen er nog gebleekt werd met waterstofperoxide en is de eerste in Nederland die de non-peroxide bleekgels op de markt bracht. Als een echte marktleider betaamt, werkt X-treme Smile alleen met professionals uit de tandheelkunde. Dit is dus ook de kennis die op u overgebracht wordt tijdens de training, zodat u weet waar u mee bezig bent en hoe u bijvoorbeeld om moet gaan met kronen, een slecht onderhouden gebit, gaatjes, gevoelige tanden en tanderosie. Uiteraard komt er nog meer bij kijken om een goede tandenbleek kliniek te zijn, maar we noemen een paar voorbeelden. U kan dus vertrouwen op de kennis en ervaring van X-treme Smile. Op elk gebied in de tandheelkunde zijn we vertegenwoordigd en daar kunt u ook als u al werkzaam bent op terug vallen. Net als iedere huid is ook elk gebit anders en het kan dus best zo zijn dat er eens een klant komt waarbij u het even niet meer weet. Hier hebben we regels voor, maar advies inwinnen kan dus ook na uw opleiding. Uw opleiding sluit u af met een officieel X-treme Smile Certificaat.

De voordelen wanneer u kiest voor X-treme Smile:
- Ruime ervaring
- Kennis van zaken
- Alléén producten die voldoen aan de Cosmeticawetgeving & Warenwetbesluit
- Uitgebreide cursus
- Continue ondersteuning 

Opleidingslocaties:
- Sneek: maximum aantal cursisten 3
- Breda: maximum aantal cursisten 2

De cursus:
- Anatomie
- Werking van de bleekgel
- Materiaal- en productkennis
- Gebitsaandoeningen
- Behandelmethodieken
- Hygiëne
- Nazorg
- Etc. 

Over de opleiding:
- Cursusduur:  +/- 6 uren praktijk & theorie
- Thuisstudie Theorie: 10 uur
- Thuisstudie Praktijk: 2 tot 4 uur
- Vooropleiding: niet noodzakelijk