Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Veilige betaling

Bij Oxiwhite kunt u veilig en vertrouwd betalen zoals u dat wilt. Om u beter van dienst te zijn heeft Oxiwhite meerdere betalingsmogelijkheden, zodat daar altijd een manier bij zit die bij u past. Ook voor onze klanten over de grens heeft Oxiwhite betaalmogelijkheden.

Onze betalingsmogelijkheden:

>>> iDeal
>>> MrCash
>>> Sofort
>>> Paypal
>>> Achter betalen
>>> Factuur (voor onze vaste klanten)

Over iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

>>> iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
>>> Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
>>> U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
>>> iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
>>> U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

MrCash /Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België. Bancontact is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. Uw Belgische klant kan via deze service direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik. Ideaal dus, als u uw producten of diensten in dit land (online) wilt aanbieden.

Sofort e-banking

SOFORT behoort tot de veiligste betaalsystemen op het internet. Waarom dit zo is? Met SOFORT maakt u simpelweg gebruik van uw beproefde, veilige Internetbankieren.

>>> Het invoeren van de gegevens en codes voor uw Internetbankieren vindt uitsluitend plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH en niet bij de webshop.
>>> Er worden geen fraudegevoelige gegevens, zoals logingegevens en bevestigingscodes voor Internetbankieren opgeslagen.
>>> SOFORT GmbH stuurt de in uw overschrijvingsformulier vermelde gegevens door naar uw bank. Uw vertrouwelijke gegevens en codes voor Internetbankieren worden door SOFORT niet opgeslagen, maar via een gecodeerde verbinding die aan de standaards van banken voldoet aan uw bank overgedragen.

Paypal

Paypal is een wereldwijd gebruikt betaalmiddel. Maak eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, waar ook ter wereld. U kunt geld overmaken zonder iemand anders inzicht te geven in uw rekeningnummer. Daarnaast kunt u eenvoudig uw creditcard en/of uw bankrekening koppelen aan uw paypal account.