Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

CURSUS TANDKRISTALLEN PLAATSEN

Een cursus tandkristallen plaatsen volgt u eenvoudig bij X-treme Smile. Geef uw klanten een stralende smile met een *BLING*
In Nederland de enige groothandel en opleider die zelf uit de tandheelkunde komt en u daardoor de juiste kennis geeft maar ook de benodigde kwaliteitsproducten kan leveren.

X-treme Smile® beschikt over jarenlange ervaring en deelt die graag met haar klanten om zo een goed onderlegde cursist deze branche te laten betreden. Met onze opleiding tanden bleken bent u gegarandeerd op de hoogte van alle ins- en outs die het tanden bleken met zich mee kan brengen en zult u volledig in staat zijn om zelf behandelingen op een veilige manier en vol zelfvertrouwen uit te kunnen voeren.

De enige opleider uit de tandheelkunde!

line divider.png

OVER DE CURSUS TANDKRISTALLEN PLAATSEN:

Heeft u een opleiding tanden bleken gevolgd? dan is de cursus tandkristallen plaatsen de perfecte toevoeging om uw dienst uit te breiden. Met een kleine inverstering en korte behandeling kunt u met het plaatsen van tandkristallen een grotere winstmarge behalen. Biedt uw klanten net dat beetje extra en laat ze shinen met een prachtige Swarovski tandkristal.

In onze cursus tandkristal, die u online in uw eigen tempo kunt volgen leert u stapsgewijs de juiste techniek om een tandkristal veilig en correct te plaatsen. De tandkristal wordt aangebracht met een speciale lijm, geschikt voor tandkristallen plaatsen. De X-treme Blinq Glue lijm is onschadelijk voor de tanden en het glazuur. Het zetten van een tandkristal is geheel pijnloos en risicovrij! Om de cursus te volgen heeft u geen vooropleiding nodig.

linedivider.png

WAT GAAT U LEREN

Voorbereiding op de behandeling
Materialen
Variaties in plaatsen tandkristal
Procedures
Tips & Tricks

Over de opleiding:
- Cursusduur:  +/- 2 uren 
- Thuisstudie Theorie: 1 uur
- Thuisstudie Praktijk: 1 uur
- Vooropleiding: niet noodzakelijk

linedivider.png

VOORDELEN WANNEER U KIEST VOOR X-TREME SMILE®:

- Ruime ervaring
- Kennis van zaken
- Alléén producten die voldoen aan de Cosmeticawetgeving & Warenwetbesluit
- Uitgebreide cursus
- Continue ondersteuning 

- Kleine investering, grote winstmarge
- Topproducten uit de tandheelkunde
- De mooiste originele Swarovski kristallen
- Gezet binnen 10 minuten

Cursus tandkristallen plaatsen