Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Training Carboxytherapie - Elastine Infusion & Fractional Needling

Wanneer u structerele en langdurige huidverbetering wenst voor uw klanten is reeks aan technieken en producten vereist waarmee u dit teweeg brengt: actie reactie. Deze combinatietraining leert u de producten op de best mogelijke manier gebruiken en combineren. Werkt u bijvoorbeeld met Micro meso therapie? De Beautyangel? Transformage? Bindweefselmassage? U kunt alles combineren. Ook de producten kunt u naast ieder willekeurig merk voor huidverbetering inzetten en combineren met deze producten en toch aanvulling bij elkaar vinden.

In onze training komt het volgende aan bod:

hot-stones-pinky.png  Carboxytherapie / energie toevoegen aan de huid

hot-stones-pinky.png  Fractional needling

hot-stones-pinky.png  Elastine Infusion Therapie: 2 jaar elastineverlies in 1 behandeling terugplaatsen

Uiteraard wordt bij alle producten ingegaan op het effect dat ze bereiken in de huid en hoe je dat zou kunnen versterken door te combineren

Wie geeft de training:

Opleiding cursus spraytan nouvatan

De training wordt gegeven door Selma van Asselt. Selma heeft deze producten ooit zelf op de Nederlandse markt geïntroduceerd met haar toenmalige bedrijf Billabong Beauty & Beauty Intellect & Services en daarom kent zij deze producten als geen ander. Ze heeft onder andere met deze producten de opleiding Skinmaster gevormd. Daarnaast heeft ze ook de nieuwe behandeling micro-meso naar Nederland gebracht. Ze vindt ze het dan ook een mooie uitdaging om deze kennis nu wederom te mogen delen met haar collega's.

inschrijven opleiding cursus permanent make-up friesland groningen drenthe

Wat bereikt u direct met de producten?

hot-stones-pinky.png   Verhoog de energie in de huid

hot-stones-pinky.png   2 Jaar elastineverlies terug in 1 behandeling

hot-stones-pinky.png   Littekens en fijne rimpeltjes worden gereduceerd

hot-stones-pinky.png   Stralender & strakkere huid

hot-stones-pinky.png   Egalere huid door minder pigmentatie

inschrijven beauty opleiding noord nederlandU bent schoonheidsspecialiste maar u wilt meer?

Wilt u meer aanbieden dan een mooie dagmake-up of een reinigende gezichtsbehandeling? Ga dan aan de slag met huidverbetering.

De opleiding:

  • - Type: max. 6 cursisten
  • - Duur: 1 dag - 10.00 uur - 16.00 uur
  • - Lunch: Een eenvoudige lunch wordt verzorgd
  • - Toelating: Opleiding schoonheidsspecialist(e)
  • - Locatie: Sneek
  • - Kosten: €225,- voor de training + 10% korting op (eventuele) aanschaf producten direct na de training of €499,- inclusief een set carboxy, een set Elastine Infusion, een set van 10 spicules en een serum naar keuze. U krijgt dan de training gratis en krijgt direct na de training de mogelijkheid om eenmalig met 20% korting extra in te kopen (mocht u dat willen).

Carboxy werkt bij:

hot-stones-pinky.png  Een onzuivere huid.
Carboxy Therapie geeft je huid weer energie om pukkeltjes en onzuiverheden te helen. Daarnaast helpt het om littekens en striae te verminderen.
hot-stones-pinky.png  Een grove huid.
Als je last hebt van een grove huidstructuur met veel poriën is deze behandeling zeer geschikt om de huid te egaliseren.
hot-stones-pinky.png  Een grauwe huid.
Deze huidbehandeling geeft je huid weer een gezonde glans.
hot-stones-pinky.png  Huidveroudering.
Het heeft een liftende werking van het gezicht en de hals. Ook vermindert het rimpels, vetwallen onder de ogen en pigmentvlekken. Doordat er zuurstof naar je huid wordt gebracht, worden de cellen ermee opgepompt. Het resultaat is een liftend effect. Wanneer de cel veel zuurstof heeft opgenomen, wordt het omgezet in ATP. ATP is celenergie. Carboxy Therapie zorgt er dus ook voor dat de batterij van je huid weer wordt opgeladen.

Fractional Needling werkt bij:

Fractional Needling is een huidverbeteringstechniek waarbij miljoenen microscopisch kleine naaldjes van natuurlijke sponsmateriaal, in combinatie met een speciaal voor de huid uitgekozen serum, worden ingewreven in de huid. Deze naaldjes zijn in staat zich vol te zuigen met de actieve werkstoffen van het serum.Doordat ze in de huid worden gewreven perforeren ze op een zachte en onopvallende manier de diepere lagen van de huid. Hierna blijven de naaldjes ot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de naaldjes over de gehele zone de werkstoffen af aan de huid; dit zorgt voor intensieve egalisatie van de huid.

hot-stones-pinky.png  Acne
hot-stones-pinky.png  Littekentjes
hot-stones-pinky.png  Pigmentatie
hot-stones-pinky.png  Fijne lijntjes