X-TREME SMILE® IN DE MEDIA

Tanden bleken op Beautyspot met vloggers Zus2Go

Wist je dat? RTL 4

De Beste Deal van Nederland SBS6

Life is Beautiful 2015

Hotter then my Daughter!

Miss Queen of the Netherlands Sanne Roffel bleekt haar tanden bij X-treme Smile 

Life is Beautiful 2014

line divider.png

Tanden bleken op de Beautyspot met vloggers #Zus2Go

De gezellige zussen Samira en Laila van Kooten van de vlog #Zus2Go hebben onze stand bezocht op de Beautyspot in de jaarbeurs. We hebben Samira een goede uitleg gegeven, waarna zij al kletsend in de stoel beland is. Uiteraard hebben zij hier een leuke vlog van gemaakt en heeft Samira nu een prachte witte lach.

#wittelach #tandenblekenvlog #zus2go #tandenbleken

line divider.png


De Beste Deal van Nederland op SBS6In november 2015 hebben we opnames gehad voor het SBS6 programma, de Beste Deal van Nederland. Hierin hebben wij informatie mogen geven over het tanden bleken en een passende deal gemaakt voor de televisiekijkers thuis. Zij kunnen tot eind december 2015 een voucher downloaden op de website van SBS6 en op vertoon van deze voucher een tanden bleek behandeling krijgen voor €50,- bij één van de deelnemende salons.

line divider.png

Wist je dat? Op RTL 4

In augustus 2015 hebben wij deel mogen nemen aan het programma Wist je dat? op RTL 4 en RTL 5. Wij hebben hier informatie gegeven over tanden bleken, maar tevens een mooi stukje reclame gemaakt voor onze klanten / gebruikers. Deze uitzending wordt in oktober 2015 nog 2 maal herhaald. Bekijk hieronder de uitzending.

line divider.png

Life is Beautiful 2015

In maart 2015 hebben wij deelgenomen aan de Beauty Trade Special in de jaarbeurs van Utrecht. Hier hebben wij bezoek gehad van Life is Beautiful. We zijn in het programma als eerste aan de beurt. Bekijkt u hieronder de aflevering.

line divider.png

X-treme Smile® met Hotter than my daugther

Hotter then my Daughter

In mei wordt de aflevering uitgezonden waarin zowel een moeder als dochter een bleekbehandeling krijgen met X-treme Smile®. Hailey Wessels heeft de behandeling uitgevoerd (Beautiful White) en uiteraard fantastische resultaten geboekt. Bent u nieuwsgierig? Hou deze pagina in de gaten voor meer details over de uitzending!

line divider.png

Miss Queen of the Netherlands Sanne Roffel

Meervoudig winnares van Queen of the Netherlands en winnares van vele andere Missverkiezingen, Miss Sanne Roffel, heeft haar tanden gebleekt bij X-treme Smile®. Zeer tevreden en met een glimlach die vele tinten lichter is zal zij X-treme Smile® met veel genoegen aan u aanbevelen. Een fris en stralend gebit, laat ook Sanne nog meer stralen dan ze al deed.

Miss Queen of the Netherlands bleekt tanden bij x-treme smile

line divider.png

Life is Beautiful 2014

Schoonheidssalon Natura Bella introduceert op Life is Beautiful de nieuwste innovatie op het gebied van afslanken. Daarbij zien we ook X-treme Smile® even voorbijkomen. Heel leuk.