Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006
DHL Verzending

Verzending & Transport

Oxiwhite draagt zorgt voor een perfecte afhandeling van de producten die u bestelt. Deze moeten uiteraard met de grootste zorg naar u verzonden worden, zodat u uw bestelling op tijd binnen krijgt. Daarom verzenden wij al onze order met track en trace, die u zelf online kunt volgen. Onze reguliere pakketten versturen wij veilig en vertrouwd met DHL & Homerr.

Via DHL gaat verzending snel, via Homerr duurt het iets langer, maar dit is beter voor het milieu. Met Homerr bespaar je tot wel 79% CO2 uitstoot per pakketje. Dit komt omdat zij uitsluitend halen en leveren bij pakketpunten en daarbij gebruik maken van busjes die toch al bij jou door de straten rijden. Lekker bewust!

Bij ons (BIJNA) NOOIT gratis verzending.

Verzending is niet gratis. Sterker nog, het is voor veel webwinkels afgezien van personeelskosten hun grootste kostenpost. Gratis verzenden bestaat niet, omdat de kosten hiervoor verstopt worden in de prijzen van de producten die in de shop verkocht worden. Onze tarieven zijn transparant en we bieden liever een eerlijke en scherpe prijs. Klanten die een grotere bestelling plaatsen, worden zo beloond, in plaats dat ze uiteindelijk extra betalen. Dit vinden wij de beste service die we u kunnen verlenen. U wilt toch ook de beste prijs?

- Verzendkosten DHL: €5,95

- Verzendkosten Homerr: €4,95 (leveringen op dinsdagen en donderdagen)

Bezorgden & Afhalen

Daarnaast heeft Oxiwhite haar eigen technische dienst en bezorgservice voor grotere bestellingen als behandelstoelen en/of complete inrichtingen. Uw orders worden veilig bij u bezorgd door onze eigen vakmensen en waar nodig, willen ze best een handje helpen. Want service staat bij ons hoog in het vaandel. 

Afhalen is bij ons op dit moment alleen mogelijk op afspraak. Iets ophalen? Bel of stuur een whatsapp naar 06-54924343.

vrachtwagen.jpg