Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Verzending & Transport

Oxiwhite draagt zorgt voor een perfecte afhandeling van de producten die u bestelt. Deze moeten uiteraard met de grootste zorg naar u verzonden worden, zodat u uw bestelling op tijd binnen krijgt. Daarom verzenden wij al onze order met track en trace, die u zelf online kunt volgen. Onze reguliere pakketten versturen wij veilig en vertrouwd met PostNL.

Bij ons NOOIT gratis verzending.

Verzending is namelijk niet gratis en die kosten moeten toch op een bepaalde manier betaald worden. In plaats van de kosten verstoppen in de productprijs, zijn onze tarieven transparant en bieden we u dus liever een eerlijke prijs. Klanten die een grotere bestelling plaatsen, worden zo beloond met een scherpe prijs, in plaats dat ze extra betalen, omdat de productprijzen verhoogd zijn. Eerlijk is eerlijk!

Bezorgdienst

Daarnaast heeft Oxiwhite haar eigen technische dienst en bezorgservice voor grotere bestellingen als behandelstoelen en/of complete inrichtingen. Uw orders worden veilig bij u bezorgd door onze eigen vakmensen en waar nodig, willen ze best een handje helpen. Want service staat bij ons hoog in het vaandel. 

vrachtwagen.jpg