Opleiding permanent make-up

Posted By: Jitske Hoff In: Nice to know & ander nieuws On: Comment: 0 Hit: 1879

Wist u dat u een kwalitatieve opleiding voor permanent make-up in Friesland kunt volgen? U krijgt les van een professional, die zelf al 25 jaar jaar lang in het vak zit en zichzelf blijft ontwikkelen op PMU gebied. Nascholing, nieuwe wet- en regelgeving, technieken; hairstoke, 3D.

Wist u dat u een kwalitatieve opleiding voor permanent make-up in Friesland kunt volgen? U krijgt les van een professional, die zelf al 25 jaar jaar lang in het vak zit en zichzelf blijft ontwikkelen op PMU gebied. Nascholing, nieuwe wet- en regelgeving, technieken; hairstoke, 3D. Onze trainster voor PMU is geduldig en vakkundig.

Onze basis opleidingen voor permanent makeup, beginnen dan ook echt bij de basis. U kunt hierbij denken aan de opbouw van de huid, waar pigmenteer je precies, waar moet je niet pigmenteren en waarom niet. Hoe zet je de mooiste wenkbrauw. Welke kleur kies ik voor iemand met een bepaalde huidskleur. Hoe zorg ik er voor dat het gezicht van mijn klant minder lang lijkt. Hoe behandel ik iemand met alopecia. Dit zijn allemaal vraagstukken die behandeld worden tijdens de opleiding.

Omdat onze trainingen maximaal 2 à 3 cursisten hebben, is er alle tijd en aandacht voor u, zodat u alles kunt vragen. Zelfs als u de enige bent voor een bepaalde dag, dan gaat de opleiding gewoon door. Tijdens de basis opleiding voor permanent make-up, leert u hoe u hairstrokes kunt zetten, maar ook hoe een een perfecte eyeliner plaatst.

Tijdens de opleiding werkt u met de beste apparatuur en de intense pigmenten van Feelgood. 

Een apparaat en een opleiding nodig? Kijk dan snel in onze webshop of klik hier.

Comments

Leave your comment