Opleiding / cursus tanden bleken met X-treme Smile

Posted By: Jitske Hoff In: Nice to know & ander nieuws On: Comment: 0 Hit: 2147

Als je je ooit afvraagt: "Wat is nu een leuke toevoeging voor mijn salon?" Dan is tanden bleken zeker een perfecte optie. Je hoeft geen grote salon te hebben om te kunnen starten met het witter maken van tanden. Alles wat je nodig hebt is een bleeklamp (en uiteraard geen UV), de kleinere materialen, de bleekmaterialen (bleekset voor je klant met bleekgel) en natuurlijk een goede opleiding met een certificaat.

Tanden Bleken met X-treme Smile

Als je je ooit afvraagt: "Wat is nu een leuke toevoeging voor mijn salon?" Dan is tanden bleken zeker een perfecte optie. Je hoeft geen grote salon te hebben om te kunnen starten met het witter maken van tanden. Alles wat je nodig hebt is een bleeklamp (en uiteraard geen UV), de kleinere materialen, de bleekmaterialen (bleekset voor je klant met gel) en natuurlijk een goede opleiding met een certificaat.

---------

Vroeger was het zo dat tanden bleken veel haken en ogen had, omdat de producten toch wel schade aan konden richten. Er werden hoge percentages peroxide gebruikt om de tanden te bleken en veelal werden die ook gebruikt door mensen die daar geen scholing voor hadden gehad. Het gevaal lag dan ook in heit feit dat je tandvlees kon verbranden en soms ook tanden of kiezen dood kon maken, doordat de zenuw aangetast werd. Dit is natuurlijk een pijnlijk proces.

---------

Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer zo, want de producten van X-treme Smile die worden gebruikt bij het tanden bleken (dus niet reinigen), zijn super veilig. Ze bevatten geen peroxide, zijn diervriendelijk en pakken ook nog eens de schadelijke bacteriën in de mond aan. Daarnaast mogen ze ook gebruikt worden in een schoonheidssalon door een schoonheidsspecialiste, bij de kapper, de nagelstyliste. Noem maar op. 

---------

Waar X-treme Smile zich in onderscheid ten aanzien van andere bedrijven die dit aanbieden, is dat zij werken met mensen uit "het vak". Niet uit het schoonheidsvak, maar echt uit de tandheelkunde. Wij weten waar we het over hebben en zijn niet geïnteresseerd in even snel iets verkopen. We willen u iets leren. Want veiligheid en de kennis die achter de behandeling zit is natuurlijk veel belangrijker. U wilt uw klant ook het beste advies geven en niet met een "mond vol tanden staan"? Daarom is X-treme Smile uw back-up. Ook na uw opleiding.

---------

Lijkt het je wat om ook tanden te bleken met X-treme Smile? Je kan een compleet startpakket aanschaffen en daar zit dan direct de opleiding / cursus bij. X-treme Smile geeft geen training zonder een startpakket, maar daar komt dan ook bij dat ze hun producten ook alleen maar leveren aan hun eigen cursisten. Want de consument vertrouwt op X-treme Smile. Het moet dus goed zijn :)

Meer info? Kijk op www.x-tremesmile.nl

Comments

Leave your comment