Beursnieuws

Posted By: Jitske Hoff In: Nice to know & ander nieuws On: Comment: 0 Hit: 2257

Ook inspiratie opdoen tijdens deze beauty vakbeurs?

Oxiwhite staat met 2 van haar merken op vakbeurs Uiterlijke Verzorging te Gorinchem. Nouvatan en X-treme Smile zullen vertegenwoordigd zijn en uiteraard zullen wij op deze beurs leuke demo's en behandelingen geven, maar kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over de behandelingen en de trainingen, opleidingen en cursussen die daar bij horen.

Een beursdeelname kan natuurlijk niet zonder een geweldige aanbieding! Daarom bieden we al een compleet startpakket voor spraytanning voor 399,-! En niet zomaar, want uiteraard komt deze met de wereldbekende vloeistof van Nouvatan. In Engeland al 3 keer op rij tot beste product verkozen door de Britse ANBOS. Sprayt u al maar zou u Nouvatan graag willen proberen? Laat ons dan zien dat u sprayt (website, kaartje, folder) en wij geven u gratis een goodiebag met een sample van onze befaamde spraytan lotion! "Been away?" Shhhh....It's a spray!

Ook X-treme Smile heeft de startpakketten in de aanbieding. Het voordeel van X-treme Smile? De ENIGE opleider in de branche die zelf uit de tandheelkunde komt en u dus altijd de beste opleiding geeft én de beste ondersteuning! Tanden bleken leert u het beste bij X-treme Smile. De meest ervaren opleider op het gebied van cosmetisch bleken van tanden!

Bent u nieuwsgierig? Wilt u het product proberen? Alles is mogelijk!

X-treme Smile staat op standnummer 192

Nouvatan staat op standnummer 192A

Kom gezellig langs op deze inspirerende en gezellige beurs voor professionals uit de beauty industrie! Toegangscode nodig? Mail ons of bel ons.

https://youtu.be/pCJC4kTvDms

Comments

Leave your comment