Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar
  Staat

  Informatie

  Aanbiedingen

  Bleekgel & Onderhoud

  Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

  Bleekgel & Onderhoud Er zijn 10 producten.

  Laat 1 - 10 van 10 items zien
  • +
   € 19,95 Ex. btw

   Swab is een systeem voor het bleken van tanden in twee fasen. De werking van het systeem is om zuurstof af te geven wanneer het oppervlak van de tand in contact komt met het poeder. Als gevolg hiervan worden organische vlekken geoxideerd en verwijderd van het oppervlak van de tanden.

   € 19,95 Ex. btw
  • +
   € 15,95 Ex. btw

   WhiteLight is een systeem dat werkt met lichttechnologie waarmee u snel en effectief tanden kunt bleken. De WhiteLight is zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig in gebruik. In combinatie met de WhiteLight whitening-gel is dit een ideale manier om veilig en vertrouwd uw tanden te bleken.

   € 15,95 Ex. btw
  • +
   € 9,95 Ex. btw

   X-treme Smile is een geregistreerd merk en biedt salons de beste bleekgels voor de beste resultaten. X-treme Smile Botanic is een cosmetisch product welke minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat of afgeeft en kan daarom veilig worden gebruikt door iedereen die niet tandarts is.

   € 9,95 Ex. btw
  • +
   € 9,95 Ex. btw

   Deze professionele blauwe tanden bleekgel voor stralend witte tanden is identiek aan de roze bleekgel van X-treme Smile. De kwaliteit is gelijk, de ingrediënten zijn identiek, ook deze gels zijn keurig bedrukt met de ingrediënten, houdbaarheidsdata en batchnummers.

   € 9,95 Ex. btw
  • +
   € 8,95 Ex. btw

   X-treme Smile® Voorbehandeling Spray kunt u aanbrengen voordat u begint met het bleken van het gebit. Gebruik van onze voorbehandelspray voor elke sessie of ronde, zorgt voor een beter eindresultaat.

   € 8,95 Ex. btw
  • +
   € 6,95 Ex. btw
   Sale!

   De unieke X-treme Smile Bleekpen ToGo bevat nu geen 2 ml. meer, maar 4ml.! Dus 2 maal zoveel als een normale bleekpen. Daarnaast beschikt de X-treme Smile Bleekpen ToGo over een zero-leak mechanisme waardoor meenemen in de damestas mogelijk is en tanden voortaan overal witter gemaakt kunnen worden.

   € 6,95 Ex. btw
  • +
   € 5,95 Ex. btw

   Unieke kans. Deze bleekgel heeft per ongeluk een verkeerde print op de tube gekregen. Weggooien is natuurlijk zonde, daarom deze unieke aanbieding. THT: maart 2023

   € 5,95 Ex. btw
  • +
   € 4,95 Ex. btw

   De rage en hit van afgelopen jaar. Uw tanden zwart poetsen met houtskool poeder. 100% natuurlijk.

   € 4,95 Ex. btw
  • +
   € 4,95 Ex. btw

   Deze kristalheldere tooth gloss is te verkrijgen in een mooie cosmetische pomp.

   € 4,95 Ex. btw
  • +
   € 4,95 Ex. btw

   Voor het eenvoudig aanbrengen van de bleekgel.

   € 4,95 Ex. btw
  Laat 1 - 10 van 10 items zien