Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar
  Staat

  Informatie

  Aanbiedingen

  Bleekgel & Onderhoud

  Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

  Bleekgel & Onderhoud Er zijn 4 producten.

  Laat 1 - 4 van 4 items zien
  • X-treme Smile is een geregistreerd merk en biedt salons de beste bleekgels voor de beste resultaten. X-treme Smile Botanic is een cosmetisch product welke minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat of afgeeft en kan daarom veilig worden gebruikt door iedereen die niet tandarts is.

  • +
   12,95 €

   De bleeksets van Oxiwhite zijn non-peroxide, maar geven een resultaat tot in perfectie. Keuze uit groot of klein. Het totaalpakket zorgt er voor dat u altijd alle producten voor een behandeling bij de hand heeft.

   12,95 €
  • Deze professionele blauwe tanden bleekgel voor stralend witte tanden is identiek aan de roze bleekgel van X-treme Smile. De kwaliteit is gelijk, de ingrediënten zijn identiek, ook deze gels zijn keurig bedrukt met de ingrediënten, houdbaarheidsdata en batchnummers.

   9,95 €
  • +
   8,95 €

   De unieke X-treme Smile Bleekpen ToGo bevat nu geen 2 ml. meer, maar 4ml.! Dus 2 maal zoveel als een normale bleekpen. Daarnaast beschikt de X-treme Smile Bleekpen ToGo over een zero-leak mechanisme waardoor meenemen in de damestas mogelijk is en tanden voortaan overal witter gemaakt kunnen worden.

   8,95 €
  Laat 1 - 4 van 4 items zien