Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Ontharen

Harsen, waxen en sugaringproducten van Europese kwaliteit voor perfect ontharen. Tevens bieden wij volledige opleidingen professioneel harsen, waxen of sugaren

Ontharen Er zijn 57 producten.

Subcategorien

 • Harsen & Waxen

  Alle benodigdheden om te harsen en te waxen. Harscomfoor, harscomfort, goedkope waxpotten, kristallen hars, filmwax, brazilian, pre waxing benodigdheden, spatels, harsstrips. Alles voor de ervaren wax specialist.

 • IPL / SHR Ontharen

  Onze apparatuur voor het definitief ontharen. De nieuwste technieken en de beste prijzen.

per pagina
Laat 1 - 12 van 57 items zien
 • +
  € 11.999,00 Ex. btw

  De Smooth SHR mét SSR en AFT is het allernieuwste op het gebied van ontharen. SHR staat voor Super Hair Removal en SSR staat voor Super Skin Rejuvenation. Perfect en pijnloos haar verwijderen én de huid van uw klanten verbeteren in 1 technologisch hoogstandje. Het beste wat er nu te krijgen is.

  € 11.999,00 Ex. btw
 • +
  € 8.900,00 Ex. btw

  Ontharen volgens de nieuwste technologie. Nu echt pijnloos ontharen, sneller behandelen, sneller nabehandelen, doorbehandelen in de zomer én niet letten op de haargroeifase. Ontharen was nog nooit zo geweldig! Ook verkrijgbaar als regulier IPL + Huidverbetering óf met een extra handstuk waardoor u geniet van alle functies.

  € 8.900,00 Ex. btw
 • +
  € 94,95 Ex. btw

  De Executive Combi harsverwarmer is geschikt voor het verwarmen van alle soorten hars. Naast een 800ml blik verwarmingsgedeelte, kan men ook nog 2 harscassetes verwarmen. Voor de professional.

  € 94,95 Ex. btw
 • +
  € 79,95 Ex. btw

  De Executive Combi harsverwarmer is geschikt voor het verwarmen van alle soorten hars. Naast een 400ml blik verwarmingsgedeelte, kan men ook nog 2 harscassetes verwarmen. Voor de professional.

  € 79,95 Ex. btw
 • +
  € 75,95 Ex. btw

  Harsapparaat waarin je 3 harsrollers of harscasettes gelijktijdig kunt verwarmen. Dit apparaat is gemaakt in Italië en niet te vergelijken met Chinese kwaliteit.

  € 75,95 Ex. btw
 • +
  € 59,00 Ex. btw

  De Executive Duo is een professionele harsverwarmer en bestaat uit een basisstation en 2 witte harscassetteverwarmers voor 100 ml harscassettes met een donkerroze, transparante afsluitdop. Zeer praktisch en functioneel, zowel voor professioneel gebruik als voor gebruik thuis. Met de Executive Duo harsverwarmer verwarm je 2 harscassettes tegelijkertijd.

  € 59,00 Ex. btw
 • +
  € 49,95 Ex. btw

  Harscomfoor Elegance 800 (kleur: wit met blauw) voor 400 ml/500 gr harspotten. Kleur: wit met blauwe deksel. De hars wordt verwarmd door een 100 W weerstand en de warmte wordt ingesteld door een zeer gevoelige regelbare thermostaat. 

  € 49,95 Ex. btw
 • +
  € 29,00 Ex. btw

  Harsverwarmer voor professioneel gebruik. Te gebruiken met een harsblik of harsblokjes. Door het innovatieve verwarmingselement is de hars snel op temperatuur.

  € 29,00 Ex. btw
 • +
  € 19,95 Ex. btw

  Deze harsverwarmer is geschikt voor gebruik bij het harsen van kleine delen. Ideaal voor harskorrels of parels, maar kan ook voor de cakes of de discs gebruikt worden.  

  € 19,95 Ex. btw
 • +
  € 15,95 Ex. btw

  Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) èn zonder rosinaten. Licht geparfumeerd met jasmijn geur. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik. 

  € 15,95 Ex. btw
 • +
  € 14,95 Ex. btw

  De Hot wax Gold is een lage temperatuur wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Gold gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  € 14,95 Ex. btw
 • +
  € 14,95 Ex. btw

  De Hot wax Silver is een lage temperatuur natuurlijke wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Silver gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  € 14,95 Ex. btw
Laat 1 - 12 van 57 items zien