Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006
Desinfectie

Middelen om een schone beautysalon of schoonheidssalon te bewerkstelligen.

Desinfectie Er zijn 7 producten.

Laat 1 - 7 van 7 items zien
 • +
  149,00 €
  Nieuw

  Een desinfectiezuil voor bij de entree, bestaande uit een vloerstandaard met contactloos bedienbare alcoholgel dispenser. De combinatie van een stalen voet en een aluminium staander maakt dat de zuil stabiel is maar ook eenvoudig verplaatsbaar. De desinfectiezuil is uitgevoerd met een lekbakje en een plexiglas scherm t.b.v. communicatie.

  149,00 €
 • Aluminium dispenser, type classic, vulling 1000 ml. Voor een zo goed mogelijke hygiënische reiniging is de bedieningsbeugel een absolute meerwaarde. De dispenser kan gebruikt worden met bijna alle soorten zeep, gels en vloeistoffen zoals oa. desinfecterende handgel en handlotion.

  27,95 €
 • +
  8,95 €

  Het reinigen van de materialen en machines is een eenvoudig klusje en zorgt voor de benodigde hygiëne voor uw klanten.

  8,95 €
 • +
  8,95 €

  Desinfectie Wipes is een gebruiksklaar alcoholisch ontsmettingsmiddel met snelle werking, bestemd voor medisch meubilairdie vanuit hygiënisch oogpunt onberispelijk moeten zijn.

  8,95 €
 • +
  5,95 €

  Desinfecterende handgel met Aloë Vera 300ml 2in1 van Elina MED heeft een desinfecterende en kiemremmende verfrissende werking voor hygiënisch schone handen en oppervlakken. Voor een snelle en grondige reiniging van de handen zonder water.De Elina MED Desinfecterende handgel bevat 75% Ethanol, dit is een oplosbare alcohol.

  5,95 €
 • +
  1,75 €

  Desinfecterende handgel met Aloë Vera 75ml 2in1 van Elina MED heeft een desinfecterende en kiemremmende verfrissende werking voor hygiënisch schone handen en oppervlakken. Voor een snelle en grondige reiniging van de handen zonder water.De Elina MED Desinfecterende handgel bevat 75% Ethanol, dit is een oplosbare alcohol.

  1,75 €
Laat 1 - 7 van 7 items zien