Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Catalogus

Geactiveerde filters:
  Beschikbaar
  Staat

  Informatie

  Aanbiedingen

  Startpakketten

  Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvou...

  Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvoudigerdan ooit wordt. Wij bieden zachte prijzen en een super kwaliteit.

  Meer

  Startpakketten Er zijn 4 producten.

  Laat 1 - 4 van 4 items zien
  • +
   € 1.799,00 Ex. btw

   X-treme Smile heeft de Pro bleeklamp als eerste naar Nederland gebracht en inmiddels heeft deze lamp zichzelf bewezen in deze industrie en laat zich zien als een onvermoeibare krachtpatser die het beste haalt uit de tijd die u in uw behandeling investeert.

   € 1.799,00 Ex. btw
  • +
   € 1.399,00 Ex. btw

   Het kleinste broertje in deze serie bleeklampen met een ganzennek design. Deze wordt geleverd met een compleet X-treme Smile pakket, veiligheidsbrillen, vitapan cursus, enzovoort! Een prima pakket!

   € 1.399,00 Ex. btw
  • +
   € 1.299,00 Ex. btw

   Het X-treme Smile Startpakket tanden bleken Medium bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen met de beste materialen. Een fijn staaltje kwaliteit met de mobiliteit van een draagbare lamp.

   € 1.299,00 Ex. btw
  • +
   € 899,00 Ex. btw

   Het jongste en meest sympathiek geprijsde pakket van X-treme Smile met een uniek clip-on systeem. Prima set voor de starter of voor de kleinere salon die toch topkwaliteit wil aanbieden.

   € 899,00 Ex. btw
  Laat 1 - 4 van 4 items zien