Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Behandelingen

Producten die gebruikt kunnen worden als complete anti-aging behandeling, maar die tevens als kuur gebruikt kunnen worden of als deelbehandeling uit een behandelplan voor het verstrakken en verjongen van de huid.

Behandelingen Er zijn 6 producten.

Laat 1 - 6 van 6 items zien
 • +
  € 300,00 Ex. btw

  Dermalastyl Elastine Infusion is een salonbehandeling voor huidspecialisten, die het mogelijk maakt om tot 2 jaar elastineverlies terug te plaatsen in de huid per behandeling. 

  € 300,00 Ex. btw
 • +
  € 99,50 Ex. btw

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven en de huid continu signalen stuurt. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  € 99,50 Ex. btw
 • +
  € 49,95 Ex. btw

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  € 49,95 Ex. btw
 • +
  € 32,95 Ex. btw

  Crème voor pigmentatie vlekken op het gezicht, de handen, het decolleté. Mela Xpert egaliseert de pigmentatie, maakt de pigmentatie lichter, waardoor een meer uniforme huidskleur naar voren komt.

  € 32,95 Ex. btw
 • +
  € 25,44 Ex. btw

  Glycosal Peeling is een peeling op basis van 3 zuren: glycolzuur , salicylzuur en hyaluronzuur om de huid te exfoliëren, de epidermale vernieuwing te stimuleren, oneffenheden en onvolkomenheden te verbeteren, zwarte vlekken te verminderen en de textuur te verbeteren (met minder zichtbare poriën).

  € 25,44 Ex. btw
 • +
  € 4,95 Ex. btw

  De lotionhoudende Bel Eye Make-up Remover Pads + Aloë Vera verwijderen op milde en grondige wijze waterproof oogmake-up.

  € 4,95 Ex. btw
Laat 1 - 6 van 6 items zien