Alle benodigdheden om te harsen en te waxen. Harscomfoor, harscomfort, goedkope waxpotten, kristallen hars, filmwax, brazilian, pre waxing benodigdheden, spatels, harsstrips. Alles voor de ervaren wax specialist.

Harsen & Waxen 

Er zijn 36 producten.

Subcategorien

Harsverwarmers

Harsverwarmers of harscomforen. Vind ook uw harscomfoor of harspot bij ons. Ook stations voor het verwamen van harspatronen.

Hars & Wax

Harde striploze hars is er voor verschillende toepassingen: brazilian wax, ontharen van de schaamstreek dus, maar ook voor het waxen van oksels. Striploze hars plakt bijna niet aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is vaak minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. 

Hars & wax in blik

Brazilian wax is een harde striploze hars voor het harsen van gevoelige delen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax, maar ook voor een boyzilian. Waxen zonder rommel en zonder strips. Alle soorten wax in blik.

Harsrollers & Patronen

De harspatronenvan Byotea zijn kwaliteitproducten van Italiaanse afkomst. De harscassettes passen in alle reguliere verwarmers.

Prewax & Postwax

Pre-waxing producten en post wax producten voor een goede voorbehandeling van de huid bij het harsen en waxen. Ook post wax voor het verzorgen van de huid na het ontharen.

Hygiene & Overig

Benodigdheden als kragen, harsverwarmer reiniger, papierrrollen ten ehoeve van harsen en waxen.

Startpakket hars & wax

Wil je direct aan de slag met harsen en waxen? Dan kun je een compleet pakket aanschaffen zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt ook een training volgen.

per pagina

De Executive Combi harsverwarmer is geschikt voor het verwarmen van alle soorten hars. Naast een 400ml blik verwarmingsgedeelte, kan men ook nog 2 harscassetes verwarmen. Voor de professional.

79,95 €
0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 1 van 36 items zien