Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006
Harsen & Waxen

Alle benodigdheden om te harsen en te waxen. Harscomfoor, harscomfort, goedkope waxpotten, kristallen hars, filmwax, brazilian, pre waxing benodigdheden, spatels, harsstrips. Alles voor de ervaren wax specialist.

Harsen & Waxen Er zijn 61 producten.

Subcategorien

 • Harsverwarmers

  Harsverwarmers of harscomforen. Vind ook uw harscomfoor of harspot bij ons. Ook stations voor het verwamen van harspatronen.

 • Harskorrels & Discs

  Harde striploze hars is er voor verschillende toepassingen: brazilian wax, ontharen van de schaamstreek dus, maar ook voor het waxen van oksels. Striploze hars plakt bijna niet aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is vaak minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. 

 • Hars & wax in blik

  Brazilian wax is een harde striploze hars voor het harsen van gevoelige delen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax, maar ook voor een boyzilian. Waxen zonder rommel en zonder strips. Alle soorten wax in blik.

 • Harsrollers & Patronen

  De harspatronenvan Byotea zijn kwaliteitproducten van Italiaanse afkomst. De harscassettes passen in alle reguliere verwarmers.

 • Prewax & Postwax

  Pre-waxing producten en post wax producten voor een goede voorbehandeling van de huid bij het harsen en waxen. Ook post wax voor het verzorgen van de huid na het ontharen.

 • Spatels & Harsstrips

  Benodigdheden als kragen, harsverwarmer reiniger, papierrrollen ten ehoeve van harsen en waxen.

per pagina
Laat 1 - 12 van 61 items zien
Laat 1 - 12 van 61 items zien