Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Harsen & Waxen

Alle benodigdheden om te harsen en te waxen. Harscomfoor, harscomfort, goedkope waxpotten, kristallen hars, filmwax, brazilian, pre waxing benodigdheden, spatels, harsstrips. Alles voor de ervaren wax specialist.

Harsen & Waxen Er zijn 62 producten.

Subcategorien

 • Harsverwarmers

  Harsverwarmers of harscomforen. Vind ook uw harscomfoor of harspot bij ons. Ook stations voor het verwamen van harspatronen.

 • Harskorrels & Discs

  Harde striploze hars is er voor verschillende toepassingen: brazilian wax, ontharen van de schaamstreek dus, maar ook voor het waxen van oksels. Striploze hars plakt bijna niet aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is vaak minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. 

 • Hars & wax in blik

  Brazilian wax is een harde striploze hars voor het harsen van gevoelige delen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax, maar ook voor een boyzilian. Waxen zonder rommel en zonder strips. Alle soorten wax in blik.

 • Harsrollers & Patronen

  De harspatronenvan Byotea zijn kwaliteitproducten van Italiaanse afkomst. De harscassettes passen in alle reguliere verwarmers.

 • Prewax & Postwax

  Pre-waxing producten en post wax producten voor een goede voorbehandeling van de huid bij het harsen en waxen. Ook post wax voor het verzorgen van de huid na het ontharen.

 • Spatels & Harsstrips

  Benodigdheden als kragen, harsverwarmer reiniger, papierrrollen ten ehoeve van harsen en waxen.

per pagina
Laat 1 - 12 van 62 items zien
 • +
  € 499,00 Ex. btw

  De cursus Full Body Waxing is de basiscursus om professioneel te leren harsen en waxen. Tijdens deze opleiding leer je de verschillkende hars en wax kennen, je leert hoe je moet spannen, je leert over de haargroeifasen, haartypes en haargroeirichtingen. Alles wat je moet weten om met harsen of waxen verder te kunnen.

  € 499,00 Ex. btw
 • +
  € 94,95 Ex. btw

  De Executive Combi harsverwarmer is geschikt voor het verwarmen van alle soorten hars. Naast een 800ml blik verwarmingsgedeelte, kan men ook nog 2 harscassetes verwarmen. Voor de professional.

  € 94,95 Ex. btw
 • +
  € 79,95 Ex. btw

  De Executive Combi harsverwarmer is geschikt voor het verwarmen van alle soorten hars. Naast een 400ml blik verwarmingsgedeelte, kan men ook nog 2 harscassetes verwarmen. Voor de professional.

  € 79,95 Ex. btw
 • +
  € 75,95 Ex. btw

  Harsapparaat waarin je 3 harsrollers of harscasettes gelijktijdig kunt verwarmen. Dit apparaat is gemaakt in Italië en niet te vergelijken met Chinese kwaliteit.

  € 75,95 Ex. btw
 • +
  € 59,00 Ex. btw

  De Executive Duo is een professionele harsverwarmer en bestaat uit een basisstation en 2 witte harscassetteverwarmers voor 100 ml harscassettes met een donkerroze, transparante afsluitdop. Zeer praktisch en functioneel, zowel voor professioneel gebruik als voor gebruik thuis. Met de Executive Duo harsverwarmer verwarm je 2 harscassettes tegelijkertijd.

  € 59,00 Ex. btw
 • +
  € 49,95 Ex. btw

  Harscomfoor Elegance 800 (kleur: wit met blauw) voor 400 ml/500 gr harspotten. Kleur: wit met blauwe deksel. De hars wordt verwarmd door een 100 W weerstand en de warmte wordt ingesteld door een zeer gevoelige regelbare thermostaat. 

  € 49,95 Ex. btw
 • +
  € 29,95 Ex. btw

  Harsapparaat Jolly 400 voor het verwarmen van alle soorten hars in blik, alsook voor het verwarmen van harde harsblokjes, harskorrels e.d.

  € 29,95 Ex. btw
 • +
  € 29,00 Ex. btw

  Harsverwarmer voor professioneel gebruik. Te gebruiken met een harsblik of harsblokjes. Door het innovatieve verwarmingselement is de hars snel op temperatuur.

  € 29,00 Ex. btw
 • +
  € 19,95 Ex. btw

  Deze harsverwarmer is geschikt voor gebruik bij het harsen van kleine delen. Ideaal voor harskorrels of parels, maar kan ook voor de cakes of de discs gebruikt worden.  

  € 19,95 Ex. btw
 • +
  € 15,95 Ex. btw

  Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) èn zonder rosinaten. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik. Zowel geschikt voor het harsen van kleine gevoelige delen als voor grotere oppervlakten. De hars is zeer dun aan te brengen. De haren worden zeer stevig in de hars ingekapseld tijdens het afkoelen en stollen van de vloeibare hars. 1 x...

  € 15,95 Ex. btw
 • +
  € 15,95 Ex. btw

  Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) èn zonder rosinaten. Licht geparfumeerd met jasmijn geur. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik. 

  € 15,95 Ex. btw
 • +
  € 14,95 Ex. btw

  De Hot wax Gold is een lage temperatuur wax en uiterst geschikt voor het verwijderen van (dons)haartjes op het gezicht, maar ook zeker de perfecte wax voor het ontharen van de intieme zones. In menig waxsalon wordt de Hot wax Gold gebruikt bij de Brazilian- en Boyzilian wax-methoden. De wax ruikt heerlijk en is makkelijk in gebruik.

  € 14,95 Ex. btw
Laat 1 - 12 van 62 items zien