Opleiding cursus spraytan met Nouvatan, sticky feet, lotions, vloeistof, dha, barrier cream, haarnetjes

Spray Tanning 

Er zijn 29 producten.

Subcategorien

Spray Tan Vloeistoffen

In ons assortiment kunt u bijna ieder gewenst percentage vinden. Ons paradepaardje is Nouvatan. Dit is waarschijnlijk een van de beste merken ter wereld die zorg zal dragen voor een geweldig egaal en diepe bronzing die lang behouden kan blijven.

Startpakketten spray...

Een compleet assortiment op het gebied van spray tannen. Waarom bij Oxiwhite? Wij bieden u pakketten waarbij u geen verrassingen meer achteraf krijgt, daar ons pakket écht compleet is. U hoeft geen losse tent meer aan te schaffen want bij ons zit die bij de prijs in. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur met de beste techniek, waardoor spetteren verleden tijd is. Daarnaast is ons apparaat krachtiger dan de kleinere versies.

Spray tan onderhoud &...

Barier cream, tan extenders, priming exfoliator spray, exfolating wash, scrub.

Spray tan accessoires

Van sticky feet, tot geurdrops, tot haarnetjes, tot mondmaskers, strings, bh's, booster drops, wegwerphandschoenen, barrier cream... Wij hebben het en bieden u de laagste prijsgarantie!

Spraytan Promotie

Promotiemateriaal voor gebruik bij spraytanning. Denk u aan spray tan posters, roll-up banners en raamstickers.

per pagina

Ons Nouvatan startpakket bevat alles wat u nodig heeft om direct te starten met spray tanning. Geen verrassingen achteraf, dus inclusief tent. Daarnaast bent u met de producten van Nouvatan verzekerd van een geweldig egaal en gebronsd resultaat én dat tegen de beste prijzen. Dat garanderen wij u!

799,00 €
0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 1 van 29 items zien