Tanden bleken doe je met het materiaal van Oxiwhite X-treme Smile. Bleekgel, mondspreider, optragate, kwastjes, tandpasta.

Tanden Bleken 

Er zijn 44 producten.

Subcategorien

Bleekgel & Onderhoud

Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

Hygiëne & Disposables

Alle disposables op het gebied van tanden bleken; mondspreiders, applicators, dental towels enzovoort.

Reclame & Promotie

Reclame en promotiemateriaal voor het bleken van tanden met X-treme Smile

Overige benodigdheden

Hier vindt u alle overige benodigdheden voor het professioneel en cosmetisch tanden bleken. Vitapan, veiligheidsbril enzovoort

Startpakketten Tanden...

Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvoudigerdan ooit wordt. Wij bieden zachte prijzen en een super kwaliteit.

per pagina

Het X-treme Smile Startpakket tanden bleken Pro bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen met de beste materialen en de meest geweldige bleeklamp op de Nederlandse markt.

2 199,00 €
0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 1 van 44 items zien