Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Tanden

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Tanden Er zijn 116 producten.

Subcategorien

 • Startpakketten

  Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvoudigerdan ooit wordt. Wij bieden zachte prijzen en een super kwaliteit.

 • Bleekgel & Onderhoud

  Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

 • Verbruiksmateriaal

  Alle disposables op het gebied van tanden bleken; mondspreiders, applicators, dental towels enzovoort.

 • Promotiemateriaal

  Reclame en promotiemateriaal voor het bleken van tanden met X-treme Smile

 • Benodigdheden

  Hier vindt u alle overige benodigdheden voor het professioneel en cosmetisch tanden bleken. Vitapan, veiligheidsbril enzovoort

 • Tandkristallen

  Tandkristallen plaatsen van Swarovski, doe je zoals de tandarts dat doet. Met Blinq*! Blinq* staat garant voor hoogwaardige producten die in de tandheelkunde gebruikt worden. Zo bent u er van verzekerd dat uw klanten kwaliteit krijgen en heel veel plezier van hun tandkristal.

 • Dental Kadoshop

  In onze dental kadoshop vind je allerlei leuke speullen om kado te geven aan een tandarts, mondhygiëniste of tandartsassistente. 

per pagina
Laat 1 - 12 van 116 items zien
 • +
  € 1.799,00 Ex. btw

  X-treme Smile heeft de Pro bleeklamp als eerste naar Nederland gebracht en inmiddels heeft deze lamp zichzelf bewezen in deze industrie en laat zich zien als een onvermoeibare krachtpatser die het beste haalt uit de tijd die u in uw behandeling investeert.

  € 1.799,00 Ex. btw
 • +
  € 1.399,00 Ex. btw

  Het kleinste broertje in deze serie bleeklampen met een ganzennek design. Deze wordt geleverd met een compleet X-treme Smile pakket, veiligheidsbrillen, vitapan cursus, enzovoort! Een prima pakket!

  € 1.399,00 Ex. btw
 • +
  € 1.299,00 Ex. btw

  Het X-treme Smile Startpakket tanden bleken Medium bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen met de beste materialen. Een fijn staaltje kwaliteit met de mobiliteit van een draagbare lamp.

  € 1.299,00 Ex. btw
 • +
  € 899,00 Ex. btw

  Het jongste en meest sympathiek geprijsde pakket van X-treme Smile met een uniek clip-on systeem. Prima set voor de starter of voor de kleinere salon die toch topkwaliteit wil aanbieden.

  € 899,00 Ex. btw
 • +
  € 225,00 Ex. btw

  Tandkristallen van Swarovski vind je in ons startpakket. In onze starterkit vind je alle benodigdheden, een instructieboekje en een korte maar duidelijke videotraining.

  € 225,00 Ex. btw
 • +
  € 199,00 Ex. btw

  Deze draagbare behandelstoel heeft alle voordelen van een professionele behandelstoel. Deze behandelstoel kan geheel in de ligstand en geheel in de zitstand, tevens heeft deze behandelstoel een kussen die afneembaar is zodat u een neusgat heeft. Ideaal voor massage of andere behandelingen.

  € 199,00 Ex. btw
 • +
  € 199,00 Ex. btw

  Super handig bleeklampje die goed fungeert als een reservelamp of als lamp voor een ladiesnight.

  € 199,00 Ex. btw
 • +
  € 129,00 Ex. btw

  Schitterende kruk in de vorm van een tand of kies. Deze molaar, in vaktermen, is gemaakt van een hoogglans materiaal, waar zelfs een volwassene tot 150 kg. met gemak op kan zitten. In iedere tandartspraktijk is dit een aanvulling in de kinderhoek of als aankleding van de praktijk.  

  € 129,00 Ex. btw
 • +
  € 99,00 Ex. btw

  Rite light past zich aan bij verschillende lichtsomstandigheden waardoor het te allen tijde een optimale bepaling van de kleur van het gebit weergeeft. Zeer eenvoudig in gebruik.

  € 99,00 Ex. btw
 • +
  € 89,95 Ex. btw

  Professionele tintenschaal welke specifiek voor het bleken van tanden ontwikkeld is. De vitapan beschikt over 20 hoogwaardige en natuurgetrouwe tinten, welke u de juiste tint zowel voor als na de behandeling helpen te bepalen.

  € 89,95 Ex. btw
 • +
  € 79,00 Ex. btw

  Prachtige banner en een echte eyecatcher voor uw kliniek van X-treme Smile®Prachtige banner en ideaal wanneer u op een beurs, ladiesnight of ander evenement staat. De banner is eenvouig op te zetten en na gebruik snel weer in elkaar te klappen, waarna u hem eenvoudig in de bijgeleverde tas opruimt.

  € 79,00 Ex. btw
 • +
  € 69,95 Ex. btw

  Anatomisch model met dwarsdoorsnede van een kies bestaande uit 2 delen met zichtbare wortels.

  € 69,95 Ex. btw
Laat 1 - 12 van 116 items zien