Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Tanden

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Tanden Er zijn 101 producten.

Subcategorien

 • Startpakketten

  Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvoudigerdan ooit wordt. Wij bieden zachte prijzen en een super kwaliteit.

 • Bleekgel & Onderhoud

  Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

 • Verbruiksmateriaal

  Alle disposables op het gebied van tanden bleken; mondspreiders, applicators, dental towels enzovoort.

 • Promotiemateriaal

  Reclame en promotiemateriaal voor het bleken van tanden met X-treme Smile

 • Benodigdheden

  Hier vindt u alle overige benodigdheden voor het professioneel en cosmetisch tanden bleken. Vitapan, veiligheidsbril enzovoort

 • Tandkristallen

  Tandkristallen plaatsen van Swarovski, doe je zoals de tandarts dat doet. Met Blinq*! Blinq* staat garant voor hoogwaardige producten die in de tandheelkunde gebruikt worden. Zo bent u er van verzekerd dat uw klanten kwaliteit krijgen en heel veel plezier van hun tandkristal.

 • Dental Kadoshop

  In onze dental kadoshop vind je allerlei leuke speullen om kado te geven aan een tandarts, mondhygiëniste of tandartsassistente. 

per pagina
Laat 1 - 12 van 101 items zien
 • +
  € 1.499,00 € 1.799,00

  X-treme Smile heeft de Pro bleeklamp als eerste naar Nederland gebracht en inmiddels heeft deze lamp zichzelf bewezen in deze industrie en laat zich zien als een onvermoeibare krachtpatser die het beste haalt uit de tijd die u in uw behandeling investeert.

  € 1.499,00 € 1.799,00
  In prijs verlaagd!
 • +
  € 1.299,00 € 1.399,00

  Het kleinste broertje in deze serie bleeklampen met een ganzennek design. Deze wordt geleverd met een compleet X-treme Smile pakket, veiligheidsbrillen, vitapan cursus, enzovoort! Een prima pakket!

  € 1.299,00 € 1.399,00
  In prijs verlaagd!
 • +
  € 1.299,00

  Het X-treme Smile Startpakket tanden bleken Medium bevat alles wat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen met de beste materialen. Een fijn staaltje kwaliteit met de mobiliteit van een draagbare lamp.

  € 1.299,00
 • +
  € 899,00

  Het jongste en meest sympathiek geprijsde pakket van X-treme Smile met een uniek clip-on systeem. Prima set voor de starter of voor de kleinere salon die toch topkwaliteit wil aanbieden.

  € 899,00
 • +
  € 200,00 € 225,00

  Een compleet startpakket met hoogwaardige producten voor het professioneel plaatsen van tandkristallen.

  € 200,00 € 225,00
  In prijs verlaagd!
 • +
  € 199,00

  Deze draagbare behandelstoel heeft alle voordelen van een professionele behandelstoel. Deze behandelstoel kan geheel in de ligstand en geheel in de zitstand, tevens heeft deze behandelstoel een kussen die afneembaar is zodat u een neusgat heeft. Ideaal voor massage of andere behandelingen.

  € 199,00
 • +
  € 99,00 € 129,00

  Schitterende kruk in de vorm van een tand of kies. Deze molaar, in vaktermen, is gemaakt van een hoogglans materiaal, waar zelfs een volwassene tot 150 kg. met gemak op kan zitten. In iedere tandartspraktijk is dit een aanvulling in de kinderhoek of als aankleding van de praktijk.  

  € 99,00 € 129,00
  In prijs verlaagd!
 • +
  € 99,00

  Rite light past zich aan bij verschillende lichtsomstandigheden waardoor het te allen tijde een optimale bepaling van de kleur van het gebit weergeeft. Zeer eenvoudig in gebruik.

  € 99,00
 • +
  € 89,95

  Professionele tintenschaal welke specifiek voor het bleken van tanden ontwikkeld is. De vitapan beschikt over 20 hoogwaardige en natuurgetrouwe tinten, welke u de juiste tint zowel voor als na de behandeling helpen te bepalen.

  € 89,95
 • Anatomisch model met dwarsdoorsnede van een kies bestaande uit 2 delen met zichtbare wortels.

  € 69,95
 • +
  € 59,95

  Een massieve visitekaartjeshouder in de vorm van een tand. Een geweldig geschenk voor een tandarts of mondhygiënist, maar ook leuk als eyecatcher in uw tanden bleekkliniek. In de kies is er ruimte om paperclips neer te leggen. 

  € 59,95
 • +
  € 49,00 € 79,00

  Prachtige banner en een echte eyecatcher voor uw kliniek van X-treme Smile®Prachtige banner en ideaal wanneer u op een beurs, ladiesnight of ander evenement staat. De banner is eenvouig op te zetten en na gebruik snel weer in elkaar te klappen, waarna u hem eenvoudig in de bijgeleverde tas opruimt.

  € 49,00 € 79,00
  In prijs verlaagd!
Laat 1 - 12 van 101 items zien