Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Tanden

Professioneel tanden bleken leer je bij X-treme Smile. Met onze tandenbleek gels, bleekkits en professionele cursus of opleiding, ligt deze schitterende wereld aan jouw voeten.

Tanden Er zijn 108 producten.

Subcategorien

 • Startpakketten

  Onze startpakketten voor tanden bleken zijn voor een ieder toegankelijk. Voor elk budget hebben wij een pakket. Onze starterkits zijn helemaal compleet; inclusief de cursus / opleiding. Om het de startende ondernemer makkelijk te maken, beschikken wij ook over een professionele DTP / grafische afdeling, waardoor marketing en reclame maken eenvoudigerdan ooit wordt. Wij bieden zachte prijzen en een super kwaliteit.

 • Bleekgel & Onderhoud

  Wij leveren alleen de beste producten op het gebied van tanden bleken. Een duidelijke keus voor de producten van X-treme Smile® valt dan ook niet te betwisten. Complete bleekkits voor eenmalig gebruik met de beste bleekgel zorgen voor een hygiënische werkwijze en een optimaal resultaat.

 • Verbruiksmateriaal

  Alle disposables op het gebied van tanden bleken; mondspreiders, applicators, dental towels enzovoort.

 • Promotiemateriaal

  Reclame en promotiemateriaal voor het bleken van tanden met X-treme Smile

 • Benodigdheden

  Hier vindt u alle overige benodigdheden voor het professioneel en cosmetisch tanden bleken. Vitapan, veiligheidsbril enzovoort

 • Tandkristallen

  Tandkristallen plaatsen van Swarovski, doe je zoals de tandarts dat doet. Met Blinq*! Blinq* staat garant voor hoogwaardige producten die in de tandheelkunde gebruikt worden. Zo bent u er van verzekerd dat uw klanten kwaliteit krijgen en heel veel plezier van hun tandkristal.

 • Dental Kadoshop

  In onze dental kadoshop vind je allerlei leuke speullen om kado te geven aan een tandarts, mondhygiëniste of tandartsassistente. 

per pagina
Laat 1 - 12 van 108 items zien
Laat 1 - 12 van 108 items zien