Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Hygiëne

Alle artikelen die te maken hebben met hygiëne. U kunt denken aan alcohol, vlak desinfectie, meliseptol, handdesinfectie, covid preventie en reiniging- en schoonmaakproducten.

Hygiëne Er zijn 99 producten.

Subcategorien

 • Disposables

  Hygiënisch werken is noodzakelijk binnen de beauy- en gezondheidsindustrie. Het gebruik van disposables maakt dit proces eenvoudiger. Haarnetjes, mondmaskers, handschoenen, bh's, strings, applicators, microbrushes, dental towels, tandenborstels.

 • Desinfectie

  Een hygiënisch schone werkomgeving krijg je door je schoonheidssalon of beautyclinic goed schoon te maken en te desinfecteren met de juiste schoonmaakmiddelen. Desinfecteren en reinigen zijn 2 verschillende dingen. Wij adviseren u graag.

 • Dispensers

  Alles netjes opgeborgen in een dispenser. Alcohol doseren vanuit een mendapomp en papier uit de papierdispenser.

 • Kleinmateriaal

  Kleine materialen die je in je schoonheidssalon nodig hebt,

 • Reiniging & Schoonmaak

  Ook in je salon moeten tunieken gewassen worden of vuilniszakken geleegd worden. Alles op het gebied van reinigen en schoonmaken vind je in dit deel van onze webwinkel.

 • Covid Preventie

  Alle producten voor het voorkomen van corona oftwel covid-19. Denk aan veiligheidsbrillen, veiligheidsschermen, spatschemen, kuchschermen, handalcohol, mondmaskers, desinfectiezuilen enzovoort.

per pagina
Laat 1 - 12 van 99 items zien
Laat 1 - 12 van 99 items zien