Permanent Make-Up

Onze artikelen voor PMU / permanente make-up: naalden, modules, naaldmodules, permanente make-up naalden, natuurlijke pigmenten, wenkbrauw kleuren pigment.

Permanent Make-Up 

Er zijn 41 producten.

Subcategorien

PMU Apparatuur

Al onze apparatuur voor permanenten make-up voldoen aan de richtlijnen van de GGD en de huidige wetgeving. Onze apparatuur is van Duits fabricaat. Dat wil zeggen dat wij uitsluitend hoogstaande techniek en kwalitatief perfecte machines leveren.

PMU Pigmenten

Onze kleurechte pigmenten voor permanente make-up (pmu) vindt u binnen deze categorie. Ze zorgen voor levendige kleuren en zijn zacht en veilig voor uw huid. De pigmenten die wij leveren voldoen aan de laatste wetgeving en beschikken over alle veiligheidscertificaten. De pigmenten zijn dermatologisch getest en zijn hypo-allergeen. Bij onze pigmenten onderscheiden we onze reguliere pigmenten en de Authentic Line pigmenten. De AUTHENTIC pigmenten zijn nog intensiever en compacter in kleur.

Naaldmodules

Naaldmodules voor de Flamingo Deluxe en de Symphony. Onze naaldmodules passen ook op de apparatuur van andere merken. Neemt u bij twijfel contact met ons op.

Overige benodigdheden

Alcohol wipes, naaldcontainers, handalcohol, nitril handschoenen, mondmaskers, oefenhuid, pigment cupjes houders, haarnetjes, ultrasoon reinigers. Alles op het gebied van reinigen en hygiëne voor de permanente make-up vindt u in deze categorie.

per pagina

Opleiding met de Flamingo. Het werken met het Feelgood Flamingo PMU apparaat is een plezier. Dit is een staaltje hoogstaande Duitse techniek samengevoegd in een fantastisch vormgegeven machine uitgevoerd in volledig alluminium.

3 695,00 €
0 Beoordeling(en)
Laat 1 - 1 van 41 items zien