Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006
Cosmetica Huidverbetering

Cosmetica voor huidverbetering, zoals carboxytherapie maskers.

Cosmetica Huidverbetering Er zijn 26 producten.

Subcategorien

 • Serums

  Hyaluronzuur serums, vitamine serums, collageen serums, biorevitalisatie

 • Maskers

  Carboxymaskers voor CO2 behandelingen, zuurstofmasker, bi-componentenmasker, alginaatmaskers met serum voor anti-aging.

 • Behandelingen

  Producten die gebruikt kunnen worden als complete anti-aging behandeling, maar die tevens als kuur gebruikt kunnen worden of als deelbehandeling uit een behandelplan voor het verstrakken en verjongen van de huid.

 • Huidverzorging

  Verzorgingsproducten als zonnebrand, lipverzorging met een factor, gezichtscreme, voetencreme

per pagina
Laat 1 - 12 van 26 items zien
 • +
  275,00 € 300,00 €

  Dermalastyl Elastine Infusion is een salonbehandeling voor huidspecialisten, die het mogelijk maakt om tot 2 jaar elastineverlies terug te plaatsen in de huid per behandeling. 

  275,00 € 300,00 €
  In prijs verlaagd!
 • +
  79,00 € 99,50 €

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven en de huid continu signalen stuurt. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  79,00 € 99,50 €
  In prijs verlaagd!
 • +
  79,00 €

  Dit Bi-componenten Alginaat Masker met verhelderend serum voor een stralender en strakker huid. Ideaal om de huid te verzachten na een microneedling behandeling.

  79,00 €
 • +
  79,00 €

  Dit Bi-componenten Alginaat Masker met verstrakkend serum voor een stralender en strakker huid. Ideaal om de huid te verzachten na een microneedling behandeling.

  79,00 €
 • Dermalastyl-ßX™ is een behandelingsondersteunende crème / serum die uw klanten thuis kunnen gebruiken ter bevordering van de salonbehandeling. Deze kunt u na behandeling als ondersteunend product verkopen aan uw klant.

 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Face Renovete stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels en heeft een regeneratieve, antioxiderende en hydraterende werking. Hyaluronzuur in combinatie met liponzuur, collageen en ananas extract zorgen voor een sterk anti-rimpeleffect. Arginine en glycine helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

  59,95 €
 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Dermopur is speciaal geschikt voor de vettere huid en de huid die veel littekenweefsel heeft door acné. Dermopur zorgt er voor dat de huid normaliseert en dat littekenweefsel zal verwijdenen en de huid stralender wordt.

  59,95 €
 • +
  59,95 €

  Peptyfluid Face Firming is een verstevigende oplossing. Peptyfluid Firming bevat goudsbloem, groene thee en ginseng. DMAE met de functie van een membraanstabilisator werkt op spiercontractie, waardoor de huid gaat liften. ESA-peptide-8-toxine is vergelijkbaar met botox en helpt de contractie van gezichtsspieren te verminderen die rimpels veroorzaken.

  59,95 €
 • +
  55,00 € 69,95 €

  Carboxy staat voor kooldioxide. Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing kooldioxide is een revolutionair masker om de huid jonger te maken door deze van zuurstof te voorzien.

  55,00 € 69,95 €
  In prijs verlaagd!
 • +
  40,00 € 49,95 €

  Spicules voor het fractional needling zijn afkomstig van een spons uit de zee. Spicules kunnen worden gebruikt in combinatie met een serum. Wanneer deze in de huid gewreven worden blijven deze tot 72 uur zitten, waarna ze de hulpstoffen langzaam afgeven. Spicules kunnen worden bekeken als natuurlijke peeling.

  40,00 € 49,95 €
  In prijs verlaagd!
 • +
  34,95 €

  Een biorevitaliserend hyaluronzuur serum. Dit product is heel rijk in anti-aging ingredienten, het zorgt voor een snellere cel en huid regeneratie door hun vitale functies te herstellen. 

  34,95 €
 • +
  20,00 € 229,00 €
  Uitverkoop!

  Salonverpakking van ca. 20 behandelingen voor het verjongen van de huid door middel het verhogen van de energie in de huid.

  20,00 € 229,00 €
Laat 1 - 12 van 26 items zien