Veilig betalen
 Snelle verzending
 Cursus + Starterkit
 Hulp? 0515-744006

Informatie

Aanbiedingen

Spraytan Cosmetica

Spraytan is leuk. Je maakt de klanten in jouw schoonheidssalon bruin en blij. Spraytanning heeft een tijdelijk effect, maar je kan met bijvoorbeeld een tan extender je bruine kleurtje langer behouden. Om een spraytan perfect te plaatsen kun je gebruik maken van een barriercream. Alle cosmetica of extra's die bij spray tan benodigd zijn.

Spraytan Cosmetica Er zijn 5 producten.

Laat 1 - 5 van 5 items zien
 • +
  € 17,95 Ex. btw

  Gebruik voor een diepe, prachtige, natuurlijke kleur dagelijks Nouvatan Gradual Tan Intense Moisturizer en zie hoe snel je er bruin uitziet! Hiermee bouw je snel een streepvrije, zonovergoten gloed op.

  € 17,95 Ex. btw
 • +
  € 17,50 Ex. btw

  Door deze wipes te gebruiken wordt de huid perfect voorbereid op een sunless tanning. De huid voelt zijdezacht aan en heeft een optimale pH balans. Geniet langer van een spraytan.

  € 17,50 Ex. btw
 • +
  € 14,95 Ex. btw

  Een prachtige gift of trial set van de self-tanning producten van Nouvatan in een mooie oraganza. Een Nouvaglow van 100ml, een Tanning mouse van 50ml. en een de After Tan Toning Moisturizer met Q10 van 50Mml.

  € 14,95 Ex. btw
 • +
  € 12,95 Ex. btw

  De Nouvatan After Tan Moisturiser is een luxueuze tan extender die zorgt voor een langduriger plezier van uw tan. Daarnaast zorgt de moisturiser voor een betere bloedsomloop, heeft het een toning effect, voorkomt het zwelling en vochtophoping. 

  € 12,95 Ex. btw
 • +
  € 9,95 Ex. btw

  De Nouvatan Barrier Cream is naast een functioneel product ook een erg plezierig product. Spray tannen met Nouvatan is een feestje dankzij de weldadige extracten en de verzorgende werking.

  € 9,95 Ex. btw
Laat 1 - 5 van 5 items zien